AK Partili Adaylar sahaya indi

AK Partili Adaylar sahaya indi AK Partili Adaylar sahaya indi
A- A+
Reklam

Son günlerde ulusal basında yapılan bir haber sonrası Bolu’da yüksek sesle dile getirilen; “Cumhur İttifakı Adayı MHP’den olacak” söylemlerine karşılık, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Partili Bolu Belediye Başkan Aday Adayları sahaya indiler.

Güner ve beraberindeki Bolu Belediye Başkan Aday Adayları Cuma günü Sağlık Mahallesi semt pazarını gezdikten sonra Cumartesi günü de Bahçelievler Mahallesi semt pazarını ziyaret ettiler.

AK Partili 5 Belediye Başkan Aday Adayı semt pazarlarını birlikte gezerek, birlik mesajı verirlerken, yerel seçimlerde de Bolu Belediye Başkanlığını tekrar geri alacakları mesajını vatandaşa verdiler.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday Adayları Süleyman Özbağ, Muhammed Emin Demirkol, Mustafa Deverenli, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan ile birlikte semt pazarlarını gezerek vatandaş ve esnafla sohbet eden AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu’nun hak ettiği belediyecilik anlayışını tekrar hayata geçirmek için Bolu’da yapılması gereken projeleri anlattı.

Bolu’nun geleceği için çalıştıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Suat Güner “Bolu halkına yakışır, çalışkan bir belediye için biz geliyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler